Gıda ve Tarım Sektöründe Etki Odaklı Kariyer Programı

Lee_2023 Duyurular_tr

Foodback  (2018 senesinden beri Avrupa’nın öncü inovasyon inisiyatifi Avrupa İnovasyon ve Teknoloji Enstitüsü – EIT Food Türkiye Hub olarak faaliyet gösteren)  ve Yaşar Üniversitesi’nin  ortaklaşa yapacağı “Gıda ve Tarım Sektöründe Etki Odaklı Kariyer Programı” Başlıyor.

Doktora öğrencilerinden ve mezunlarından oluşan ve gıda sisteminde dönüşüm yaratmaya aday kişilerin sektörel becerilerini artırmayı amaçlayan ‘Gıda ve Tarım Sektöründe Etki Odaklı Kariyer Programı”’, katılımcılarının gıda ekosisteminde sistemsel değişim yaratma kapasitelerini geliştirmek, iş piyasasındaki şanslarını artırmak ve gıda sistemi becerilerini geliştirmek adına düzenlenmektedir.

Gıda sistemindeki kariyerlerinde bireylere yardımcı olacak bu eğitim programı, ilgili bölümlerde çalışmalarını sürdüren mevcut doktora öğrencilerine, mezunlarına ve ayrıca sektörde çalışmak isteyen veya halihazırda çalışan profesyonellere yöneliktir.

Bu atölye aracılığıyla,

  • Gıda sistemi ve gelecekteki trendlerin gıda üretme ve tüketme şeklimizi nasıl değiştireceği konusunda bilgi sahibi olun.
  • Alanında uzman kişiler ve başarılı girişimcilerden ilham alın, tanışma fırsatı elde edin.
  • Gıda sektöründen ve akademiden aramıza katılacak değerli kişilere doktora çalışmalarınızı sunma şansı elde edin.
  • Sistemsel ve tasarım odaklı düşünme üzerine beceriler geliştirin.
  • Etki odaklı girişimcilik ekosistemi hakkında bilgi edinin.
  • Gıda sistemini dönüştüren etki odaklı girişimler ile tanışın ve samimi bir sohbet etme fırsatı elde ederken merak ettiklerinizi sorun.
  • İş fikrinizi büyütün ve daha sürdürülebilir bir geleceğe yardımcı olun.
  • EIT Food’un programlarından haberdar olun.

 

Eğitim Tarihleri: 25-26 Mayıs

Eğitim saatleri: 13.00-16.00

 

Program takvimine ve başvurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

https://foodback.co/gida-ve-tarimda-etki-odakli-kariyer-gelistirme/

NOT:  Başvurularla ilgili sorularınız için [email protected] email adresine, Gıda ve Tarımda Etki Odaklı Kariyer Geliştirme konu başlığı ile yazabilirsiniz.